....

Just nu känns det ut som att jag har så mycket att göra fast jag egentligen inte alls har det!
Det är det där viltspåret som gnager mig tror jag. Är vi redo för det ? Kommer vi alls hinna träna något? Kan denna snö försvinna snarast så jag och Chili kan tillbringa våra lediga dagar i skogen ? Varför måste Chili vara i någon slags 1års trots och slå dövörat till så fort jag säger något åt henne ?
Jag tror vi anmäler oss och så får det gå som det går... Det är ju inte värre än att det går åt skogen och vi är en erfarenhet rikare! Men det är inte likt mig att göra något som jag inte vet om jag kan prestera i.. Jag hatar att misslyckas!

Lydnaden går däremot bättre och bättre! Vi är just nu på topp :)
Läggandet sitter, ställandet sitter, vi har tränat Chili i bättre position i linförigheten, bättre kontakt och stabilare moment överlag.. Jag har låtit Chili bära med sig apporten på promenad, hon börjar gilla den mer och mer. Vi tar det sakta men säkert ! Vi känner oss mer och mer säkra på våra påbörjade moment :)

I söndags var Erik och gjorde laseroperation i ögonen och jag och Chili passade på att miljöträna lite på stan..
Det gick hyfsat bra.. Hon sket fullständigt i alla människor, men dessa hundar! Hur gör man?! Man försöker prova alla konstiga metoder och det går varken bättre eller sämre.. Det är sådär och bo i skogen utan grannar ;P
Nä, nu när när vi är på klubben på allmänträningen så ska jag jobba med hundmöten.. Är så sjukt frustrerande både för mig och hunden ! Det gäller att hitta rätt knapp...

Nu ska jag skratta åt Gurkan i BigBrother, sen blir det duschen och godnatt! Imorgon blir det jobb och sen möte!
Hej å Hå, luden Tå !
Kommentera !

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0