Måndag, tisdag, onsdag, måndag

Veckorna bara springer iväg och det känns ut som att tiden rinner mellan mina fingrar.
Det är en hel del jag skulle vilja hinna göra och även en del jag borde göra men det känns ut som att jag inte får tag i nå just nu!

Just nu laddar vi för anlagsprovet i viltspår som äger rum på lördag. Tyvärr så lovar dom inte världens bästa väder, men det går förhoppningsvis bra ändå. Vi åker redan imorgon till piteå och håller lillasyster sällskap för natten. Hon hade visst bokat tvättstugan och tänkte nog passa på att få lite hjälp ;)

Annars så har det varit mer lugnt i veckan faktiskt.. Hade tänkt fara upp på klubben flera kvällar här i veckan men det har varit så blött och blåsigt. Vi måste få till läggandet. Det går alldeles för sakta!

Chili har hittat en ny hobby som varken matte eller husse tycker är speciellt mysig. JAGA RÅTTOR !!!! USCH USCH USCH! I helgen plockade jag nog av henne typ 5 stycken på en dag.. Man blir ju inte speciellt sugen på att ligga och pussas i soffan sen. Sånt är livet. Vi kan ju trösta oss med att vi inte skulle behöva någon katt iaf, Chili tar gärna på sig uppgiften om vi vill :P

Imorgon ska jag vara dagmamma åt mammas lilla Mixa. Hon är ett riktigt rivjärn med hur mycket energi som helst. Det går i 180 i flera timmar innan hon stupar! Nä, nu ska jag gå och sova så jag inte sover bort hela dagen.

Godnatt!

GRRR!!!

Blir sjukt less på detta blogg.se !!! Nyss skrev man ett superlångt inlägg om utställningen och när man ska publicera så försvinner skiten !

Det gick iaf bra idag. Hon var superduktig :D Hade lite svårt att få henne att kissa som vanligt och var livrädd att hon skulle sätta sig och kissa i ringen, det gjorde hon på utställningsträningen! Haha. Men tillslut så kissade hon och jag kunde börja slappna av ;) Det var tre tikar i gruppen och hon placerades som nummer 3. Hade inte förväntat mig någon placering men jag är jättenöjd över kritiken :) Hon skötte sig bra i ringen, lite läskigt tyckte hon det var när hon skulle titta henne i munne, så det måste vi träna henne på inför kommande tävlingar!

"En mycket härlig ung tik med mycket bra helhet och propotion. Femenint välskuret huvud, korrekt bett, mörka fina ögon, korrekta öron, hals och rygg. Tillräcklig kropp och förbröst. Tillräcklig benstomme. Fina tassar. Utmärkt kors och svans. Rör sig med mycket bra driv i stegen. Utmärkt päls och färg. Välvisad."


RSS 2.0