Huset Elliots Chi

Nu måste jag köpa mig en ordentlig almanacka.. Det står massa hundaktiviteter på schemat framöver !
Det blir massa lydnadsträning, även en och annan tävling måste vi klämma in ! Sen har jag anmält till MHn och planerar in viltspårsprov.. I år ska vi ha ett viltspårschampion, om jag så ska behöva åka land och rike ;) Hade även tänkt få mig iaf ett förstapris i lydnaden!
Ikväll har vi varit i maskodlingen för sista gången för iår. Har varit så roligt att kunna träna där! Jag och Chili har fått bättre relation till varandra, och det har gått in i Chilis lilla hjärna att lydnad är kul ;) Tusen tack till Anna-Lena Kaati som har fixat lokalen !
Nu fortsätter träningen på klubben, nu ska jag försöka ligga i stenhårt så vi kan fara tävla här framöver! :)
På tal om viltspår så längtar jag helt sjukt mycket tills det går att spåra!
Det är så kul, och det tycker Chili också :) Varje gång man kör ut i skogen efter en grusväg så piper det där bak i bilen. Oavsett om det är mitt i kalla januari så kommer hon ihåg :P
Nu är vi taggade ! :D

ett gott skratt

En syn för livet fick man sig idag, och ett riktigt gott skratt också ;)
Denna hund slutar aldrig förvåna en med sina upptåg! <3

voff

Livet rullar på, Enya börjar få lite rutiner som gör det något enklare för sin mamma :)
Det blir mycket promenader i vårsolen, sååå härligt !

Har anmält Chili till en massa MHn, hoppas vi kommer med på något av dom.. :)
Annars så längtar vi tills det blir barmark ute i skogen så vi kan börja lägga lite spår, det är ju så kul ! Och det bästa av allt är ju att Chili också tycker det är roligt! :) (tur att jag köpt en bärsele så Enya kan hänga med!) Måste ta och läsa igenom dom nya viltspårsreglerna, kanske vi går några prov i öppenklass nu i sommar? :)
Har även anmält Chili till Brukshundklubbens inoff. utställning till helgen, ska bli kul att få läsa kritiklappen.. hon har ju ändrats rätt mycket i kroppen sen jag ställde henne på grans inoffare! Superbra miljöträning :)
Nu ska jag passa på att göra mig lite mat medans Enya rullar runt i babygymmet :)
Sötaste Chili <3

RSS 2.0