Mobilbloggar

Sen man skaffade sig en smartphone har det blivit väldigt lite dator. Sen är det en liten som gärna drar i sladden och trycket på knapparna samtidigt ;)

Enya har hunnit bli 8månader. Och hon pysslar på alla timmar hon är vaken, här finns det ingen tid för mys med mamma och pappa ;) Hon går mellan möblerna, släpper och står länge utan stöd och är allmänt busig. Hon har börjat pussas och kramas när man ber om det <3 söt som socker är hon!

Chili och jag var och tävlade i Jokkmokk för någon vecka sen, debut i 2an.
Lät henne ligga i bilen tills det var vår tur, för då brukar hon bygga upp massa förväntningar. Men hon missuppfattade situationen och trodde nog att det var spårprov vi var på när vi klev in på planen, för nosen var i backen hela tiden och jag blev sjukt irriterad och det kände hon så hon blev ju ännu värre! Så vi bröt! Haha, då var hon lite värd ;) som tur var så var det ju två tävlingar, så vi Hade inte åkt 48 mil för att spåra på lydnadsplan ;)
Andra tävlingen gick bättre och jag är supernöjd! Tyvärr hade dom sprejat alla markeringar på planen typ 1 h innan tävlingen börjat så där rök ganska många poäng för oss eftersom Chili är sjukt känslig för sådana lukter. Tyvärr. Men vi presterade trots allt :)

Platsliggningen 10
Fritt följ 7 bus, pos, nosar
Läggande 10
Inkallning 10
Rutan 0 utför ej (där sprang hon inte över strecket)
Apporten 6 tugg, dk, avslut (ett litet ärevarv)
Hopp 8,5 dk (tävlingssek. Var väldigt intressant så hon tappade bort öronen)
Fjärr 5 dk, rör sig framåt (var det inte ligg stanna kvar? ;))
Helhet 9

Totalt 139p och ett 3e pris

Pitetävlingen struntar vi i för i år, känns ganska lönlöst eftersom Chili är så påverkad av sitt kommande löp. Trist men så är det! Nu är det vintervila inför nästa säsong istället. Då måste vi fixa klart viltspåret så vi kan börja trixar med appellspår istället. Sen siktar vi på LP2 och en start i appellen till hösten! Nu i vinter blir det drag med pulka och Enya ;)


RSS 2.0