Livet

Alla målen för 2013 inom hundsporten är uppnådda! Vi fick tillslut vårat Viltspårschampion, och även LP2 trots sjukdom och en massa karens i slutet på säsongen! Är så nöjd över min lilla skrutthund och våran utveckling under året :-) Nästa år hade vi tänkt satsa på brukset, men det vete tusan om jag kan hålla mig från 3an! Men jag hade behövt experthjälp med fria följet... 

Igår började jag med något jag tänkt ta tag i för flera år sen som aldrig blivit av, jag började i en studiecirkel med jägarskolan. Så nu ska det bli jägare av mig ;-) 
Inte för att jag vet egentligen om jag ska jaga, men ska jag nu fortsätta med retriver så är jakten inte omöjligt :-) 

Annars jobbar jag på.. Jobbar just nu halvtid, det funkar men hade gärna jobbat mer! Är inte så lätt att hitta något jobb som överensstämmer med familjetillvaron eftersom Erik jobbar skift.. Jag funderar på utbildning men det känns faktiskt bortkastat om man ska bo kvar här. Läsa kanske 3 år, med studielån upp över öronen och så kanske man ändå inte får använda utbildningen så som man borde.. Det tål att funderas på! Vi är allt för hemmakär i våran vackra lilla kommun för att flytta! 

Nu måste uppstigning och morgonrastning ske innan Enya vaknar! 
På återseende ! 


RSS 2.0