Stortjej! :-)

Tanken var att jag skulle försöka hinna träna ett pass med Chili varje dag denna vecka, igår sket det sig totalt! Var hemma från jobbet kring fyra och då var det i stort sett mörkt! Det är ju en av nackdelarna med att man ställer tillbaka klockan... Idag kommer jag mig nog hem lite tidigare så vi kan vara ute medans det är någorlunda ljust! Erik har eftermiddag så det är svårt att ta sig hemifrån för träning eftersom Enya måste komma med, och med tanke på halkan så är det inte exemplariskt direkt ;-) är ledig i morgon så då blir det nog öppis, långpromenad och träning som står på schemat. Älskar att vara ledig och att få umgås med mina prinsessor <3 Igår tog Enya på sig byxorna alldeles själv, det tog inte många minuter tills dom var på! Och att dom hamnade bakochfram det verkade inte alls bekomma henne ;-) mammas stora prinsessa <3 
Krupp

Enya har blivit förkyld och vaknade igår med krupphosta, det har hållit i sin ända till inatt nångång då det övergått i nån slags slemmhosta istället.. Och hur fasiken får man en 1,5åring att hosta upp slemmet ?! Det har inte blivit många timmars sömn för oss inatt, så idag vabbar jag för första gången! Måste åka in på Apoteket idag och köpa alvedon i annan form än flytande iaf, för nu är hon så stor att det inte går att lura i henne den klara vätskan ;-) 
Lillskruttan! 
Tid

Helgen närmar sig och det är svårt att få ihop tid till hundträning. Små korta pass på rastningsrundorna är allt jag lär hinna med den här veckan! Energinivån är lägre på kvällskvisten när Enya gått i säng, främst pga mörkret men jag har även dragit på mig en envis förkylning. Men det brukar vara bra med vila innan tävling för oss, vi vilar oss i form helt enkelt ;-) 
Känns inte riktigt hundra faktiskt, har inte riktigt kommit igång med träningen sen hon var sjuk och samspelet är inte riktigt bra på plan. Hon kan alla moment, utan och innan och hon vet precis vad hon ska göra. Det ska bara tajmas in med glatt humör, en aning sammarbetsvilja och en smula bus på tävlingsdagen! 

Enya har blivit en stor tjej och vägrar sitta i matstolen, så vi åkte till ikea för att köpa en ny barnstol. Den var kul, lätt att flytta runt så att man slipper upp på bänken både för att kolla läget och spola i kranen! Vi köpte även en madrass till mitt senaste projekt så vi fick kasta ut spjälsängen på samma gång.. Det gick över förväntan faktiskt att söva henne i en säng där man kan gå i och ur helt själv! Första natten sprang hon omkring en stund, men så länge man inte gör någon grej av det så lugnade hon sig tillslut och kom och lade sig. Igår när jag sövde henne så försökte hon inte ens ta sig ur! Och som annars oxå så sover hon hela natten även i den nya sängen :-)

Idag väntas jobb och dagis! 


Dagisfotografering

Lämnat Enya på dagis lite tidigare än vanligt idag. Fotografering stod på schemat! Så spännande :-) 
Det verkar ut att gå bra på dagis för henne, men hon är ledsen varje dag vi lämnar henne. Det gör lite ont i mammahjärtat! <3


Chili är friskförklarad och karensen går ut till helgen! Har anmält oss till tävling i Boden 20 oktober.. Hoppas att det håller sig så vi får ett första pris. Funderar på Piteå också första helgen i nov.. Går det vägen så har vi vårt LP2 då :-) det var ju faktiskt ett av målen för 2013.. Tappade lite suget efter tävling när hon blev sjuk, men man kan ju inte ge upp så lätt! ;-) 

2014 satsar vi på brukset.. Appell + lägre, sen får vi se. Hade inte tänkt starta lk3, pga vårat alldeles för dåliga friafölj. Detta nosande....
Har varit valpsugen ett tag nu, och det blir inte mindre med tiden! Tänk att få börja om från början och kanske få ett frittfölj utan att dammsuga gräsmattan samtidigt ! ;-)

På jobbfronten går det utmärkt! Det var lite lättare att börja jobba än vad jag föreställt mig, men nog hade jag gärna varit hemma längre med mina små skruttar! RSS 2.0