Huset Elliots Cerasus

Nu har lilla Cera bott med oss på Vargvägen ett par veckor! En härlig liten brud med mycket vilja och attityd! Ska bli så kul att träna henne inför tävling, att bli ett par erfarenheter rikare tillsammans med henne :-) mina planer med henne är att tävla lydnadsklasserna samt viltspår och även brukset. Nu när jag blir jägare också så blir det nog någon slags praktisk jakt också för båda damerna :-) men det är inte prio ett så att säga ;-) 

Med Chili var målet "snabbt ut på planen", med Cera blir det nog att "skynda långsamt". Tänka på detaljerna, motivationen och stadgan. 

I chilis träning ligger fokus på just motivation och position.. Att inte falla ut i transporterna, att tänka på vars jag belönar. Även variation och korta pass, sluta när det går som bäst! För vi kommer starta lkl3, men inte som det ser ut i dag ;-) 

Idag har jag slängt ut hundburen som jag så stort trodde att Cera skulle ligga i, men den har agerat toalett de seaste dagarna och soffan duger utmärkt att sova på tycker hon ! 
Vi har även hunnit med en sväng på akuten under helgen, Enya-Bängla slog hål mitt i pannan i ett soffbord. Kul, eller så inte, men jag tror att det bara är att vänja sig ;-) som tur var så behövde det inte sys, utan det räckte med lite lim och plåster. 


 

RSS 2.0