GRRR!!!

Blir sjukt less på detta blogg.se !!! Nyss skrev man ett superlångt inlägg om utställningen och när man ska publicera så försvinner skiten !

Det gick iaf bra idag. Hon var superduktig :D Hade lite svårt att få henne att kissa som vanligt och var livrädd att hon skulle sätta sig och kissa i ringen, det gjorde hon på utställningsträningen! Haha. Men tillslut så kissade hon och jag kunde börja slappna av ;) Det var tre tikar i gruppen och hon placerades som nummer 3. Hade inte förväntat mig någon placering men jag är jättenöjd över kritiken :) Hon skötte sig bra i ringen, lite läskigt tyckte hon det var när hon skulle titta henne i munne, så det måste vi träna henne på inför kommande tävlingar!

"En mycket härlig ung tik med mycket bra helhet och propotion. Femenint välskuret huvud, korrekt bett, mörka fina ögon, korrekta öron, hals och rygg. Tillräcklig kropp och förbröst. Tillräcklig benstomme. Fina tassar. Utmärkt kors och svans. Rör sig med mycket bra driv i stegen. Utmärkt päls och färg. Välvisad."


Kommentera !

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0