massa hundnytt igen ;)

Det är mycket hundsnack i den här bloggen :P
Har hunnit vara på ett viltspår med Chili där vi tog vårat första 1a pris ! Hon gick så bra i spåret, men bitvis lite högt tempo. Ringade varje vinkel, men klarade återgången galant ! Skottfast som bara den, inte en min visar hon! Förrän efteråt när hon ska iväg och hämta busen :P Hon har ju hunnit med "riktiga" eftersök tidigare där det förekommit skott, och hon vet vad man hittar efter skottet. Man får ju inte vara dum heller ;)
Känner att hon börjar veta nu vad det är vi spårar efter. Mot slutet så börjar hon lyfta nosen lite från backen för att kolla läget om klöven inte ligger här någonstans. Fick inte någon kommentar om detta på provet vi nu sist gick.
Vi har även hunnit med att vara på kurs hela helgen uppe på klubben med Siv Poijo som kursledare! Så roligt och inspirerande :) Kursen var riktad mot bruks och lydnad, så vi tog tillfället i akt och ville ha hjälp med att sitta i sidan och hålla i apporten. Fick massor med bra tips om hur jag skulle göra, och hur jag skulle utveckla det! Det slutade med att jag kunde stå upprätt och hon höll apporten en liten stund ! Perfans, nu kanske vi inte nollar eller får en femma på det momentet nästa gång ! :P
Sen började vi titta lite på framförgåendet, och det gick också bra. tillslut ;) Så nu får vi nöta lite på det !
Sen som avlut på kursen for vi ut i skogen för lite uppletande, och Chili tycker det är så roligt! Och matte med för den delen ;) Är så tävlingssugen nu så det är inte sant, måste boka in en lydnadstävling så vi får vårat LPI :D
Enya har varit med hela helgen och det har gått super. Snällare unge får man leta efter ! Sötnöt ! <3
Sen har vi ju även hunnit med både bal och studentfirande! Ingen mindre än lillasyster Maja! :) Hon var så fin i klänning både på studenten och balen så man skulle vilja att hon hade klänning jämt! hihi..
Och sömmerskan är ju såklart extra nöjd efter som resultatet blev så bra efter all tid med nål och tråd :D

RSS 2.0