appellspår

i måndags var vi ut i skogen och skulle lägga lite spår, hade precis slutat jobba så jag hade inga planer på att lägga något åt Chili. Men det slutade med att jag la ett appellspår, bara för att prova hur hon gör..
Sen vi har börjat lägga blodspår har vi bara lagt det, så Chili var lite osäker på om hon följde rätt spår, hon hade nog förväntat sig lite blodlukt ;)

Tidigare när vi har lagt föremål i spåret så har hon fullkomligt struntat i dom och rusat gärnet över dom.. Det har lixom varit spåret som varit det intressanta! Men hör och häpna så markerade hon ALLA föremål och hon plockade även upp 3/5 för att riktigt visa mig vad hon hittat :) Så nu måste vi göra MH så vi får starta i brukset också.. för visst är det så det funkar ?! Har inte varit jätte på på bruksdelen, för jag tänkte att det skiter sig ändå på spåret och vi missar apporterna, men det ser ljusare ut än så ;)

UNDERBARA HUND <3 <3 <3


Nr.2

Igår kväll fick Chili spåra fram sitt andra riktiga vilt, och det gick hur bra som helst :)
Hon är så otroligt säker i spåret att man blir helt stum ! Helt sjukt kul..
Hon är så duktig min lilla svarta diamant! Det var tur att vi hittade det, för vi behövde lite nya klövar till att spåra med för senare tillfällen :P
Jag håller tummarna att dem får skjuta några till den här säsongen som springer iväg, så vi får åka och spåra fram dom ;) Snart börjar älgjakten också, och då hoppas vi på lite bortsprungna älgar!Nu är det slut..

..på semestern och jag börjar jobba idag !
Känns skönt att det är regnigt och blåsigt idag, det är liksom lättare att gå till jobbet då :P
Trots att vi bara haft 3 veckor semester så har vi hunnit göra sjukt mycket.
Vi har gjort klart brädfodringen på huset, byggt en farstukvist, planerat till gården och varit till fjällen! För mig var det första gången i fjällen, för Erik den 1000gången kanske. Det var häftigt att se, helt otroligt vackert ! Vi sov i tält, lagade mat på trangiaköket, fjällvandra och fiska. Chili tyckte det var skitmysigt att sova i tält och sov kloss upp för mig och Erik hela natten. ;) Även ett dopp i magasinet, simmandes genom en forsande bäck han hon med! Det var mysigt och det räckte verkligen den korta tid vi var. Naturen i all ära, men jag har lite svårt att bara ligga och mysa och sova i flera dagar. Jag vill gärna göra något hela tiden :P

Huset blev jättebra med den nya brädfodringen och bron. Är sjukt nöjd! Här ska jag bo tills jag dör :D
Nu längtar jag till nästa sommar! Då ska vi bygga altan och jag ska få lägga plattor och plantera lite växter :)

Hej och Hå !


 
RSS 2.0