svammel...

Förra veckan var vi ett par tjejer med våra fyrbenta ut i skogen och la lite spår..
Jag la ett blodspår åt Chili och hon var lite ur fokus, vet inte om det var för att spåret legat så kort.. att det var för lätt.. Annars brukar jag låta spåren ligga ett par timmar innan vi går det, men den här gången låg det bara ca 1h. Hon klarade spåret galant, men det var inte lika fokuserat som annars. Kul var det iaf ! Det är alltid kul :)

Sen är det lydnadsträning 2gånger i veckan, och det är så kul nu ! Vilken fart vi har fått :D
Har anmält mig till Piteå Bks tävling i november, få se om mina nerver håller för högre poäng. Vi kan ju på hemmaplan ;)

Chili har svamlat och varit konstig ett par veckor. Vägrat kissa här hemma på gården. Hellre hållt sig hela dagen än att kissa... hmm.. månne om det är någon trotsålder till? Hon har ju kunnat kissa var som helst, men inte hemma.. Erik tyckte att hon blivit dålig på lyssna också! Haha.. Hon är så söt iaf, fast nu på morgon så var hon lite mindre söt..... Hon kissade INNE ! har hänt en gång tidigare, varit ute och rastat henne läääänge på morgon och hon vägrade kissa. Sen säger jag "Kom nu Chili så ska vi gå in," och hon kommer som skjuten ur en kanon och vill komma in och så sätter hon sig och kissar inne i hallen ! Svammelhund.. ;)Kommentera !

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0