5 månader

Enya växer så det knakar och har hunnit bli 5 månader redan!
Jag måste verkligen skryta och säga att snällare bebis än hon finns inte, alltid glad och nöjd :) Tjurig är hon oxå, men vad annat har man att förvänta sig efter dessa gener! ;)
Enyas favorit är helt klart Moster Maja, ingen kan få henne att skratta som hon ! <3
Dagarna flyter ihop till veckor, det är skrämmande vad fort tiden går !
Erik har semester och börjar jobba till veckan. Vi har hunnit mysa massor! Åkte till Lycksele för att sova på hotell 2 nätter. Tillbringade en hel dag på djurparken och sen strosa vi kring stan och myste på hotellet :) Så skönt att få komma iväg lite :) Det gick hur bra som helst att ha med sig Enya, hon sov nästan hela vägen i bilen. Både dit och hem! På djurparken sov hon hela dagen, men det gjorde ingenting för då fick mamman och pappan titta på alla djuren i lugn och ro :)
Vi har även hunnit med en sväng till luleå och "kennelmamman" för lite jaktträning! Önskar att tiden räckte till allt, skulle så gärna vilja börja träna jaktbiten, det är ju så roligt att se hunden jobba med det den är avlad för! Men nu ska vi först satsa på lydnaden och viltspåret så får vi ta tag i det sen.
Till helgen är det dubbeltävling här på hemmaplan. Först bruks och lydnad på lördag, och sen lydnad på söndag. Har till uppgift att gå ut spår och vara tävlingsledare för 1an på lördag. Få se hur det går ;) Sen på söndag ska jag och Chili in på plan och förhoppningsvis ta vårat sista 1a pris och sen kunna titulera oss som LPI!

Kommentera !
Postat av: Maja

Majas bästa syskonbarn är självklart Enya :) <3

2012-07-27 @ 11:12:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0