<3

Chili är inte helt frisk ännu.. Hon är hur pigg som helst annars, men spydde igår igen. :-/ få se om hon håller sig från att spy idag.. Lite dålig i magen var hon på morgonen också.

Hon gnager sig i benen också.. Mest på den sidan kanylen suttit. Antagligen så kliar det nå hemskt när dom rakat henne. (Dom rakade båda sidorna)
Så hon är alldeles kal där när hon gnagar av håret.. Ser ut som att hon har skabb eller nå ;-) så vi lindar benet så hon inte kommer åt.

Nu på morgonen har hon ätit upp maten iaf.. Den är inte så god hälsar hon, low fat vad är det för nå svammel?!

Vi är ju hundvakt också till lilla Ånga. Bra tajming! Chili är skitless henne och vi försöker hålla dom isär så mycket det går så att Chili får lite plats. Chili har fått sova uppe med oss sen hon kom hem och Ånga har fått sova själv där nere och det har gått ganska bra.. Nätterna hon sov själv när Chili var på djursjukhuset sa hon inte ett knyst. Sen när Chili kom hem så var det fullt sjå där nere och hon undrade varför inte hon fick komma upp. Inatt har det gått hur bra som helst. Tror att hon gnällde efter att Erik farit på morgon.. Men matten kommer hem idag efter en vecka med sol och bad! :-)

Idag står det 'ligga i soffan' på schemat efter en ganska jobbig vecka. Det är som allt på en gång! Börjat jobba efter 1,5års barnledighet och Chili som aldrig är sjuk blir såklart sjuk!
Så är livet; nya tag och förhoppningsvis en helt frisk Chili <3


Kommentera !

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0