Januari

Ännu en månad har gått sedan det hände något här! 

julen har passerat med allt vad det innebär, Enya tog direkt på sig rollen som tomtens hjälpreda. Hon hämtade paket både till honom för att delas ut och ibland hamnade dom direkt hos henne själv :-) 
Vi har precis hunnit med en släng av förkylning, men det kom i rätt tid! När termometern visar -35 orkar man lik inte göra så mycket annat än att ligga i soffan ;-) 
Nu när det varit så kallt och vi varit sjuka har såklart Chili fått lida. Korta rastningar och lite utelek.. Trist! Men det är livet på en pinne! Vi längtar efter vårväder och timslånga promenader längs älven i strålande sol som värmer kinderna.. Veckorna går fort och snart är vi där! Prommis i -35

På en månad blir min lilla skrotunge 2 år! Fatta vad tiden far iväg, jag blir fasiken rädd!! Nu är det "mamma - vatten" "mamma- bajsa" "mamma- mat" "mamma - boken". Hon pratar som en pratkvarn och är snart blöjfri på dagen! Halleluja för att slippa dessa blöjor :-) vi försöker ha henne utan blöja hemma hela tiden, hon är duktig och går till pottan för att kissa :-) mammas stora tjej ! 
Imorgon vankas det jobb några timmar.. Jag har ångest varje dag för detta jobbande! Det skulle vara en rättighet för alla föräldrar att få vara hemma med sina barn tills dom är måånga år, nä skämt och sido! Det går bra att jobba men man blir bortskämd av att vara föräldraledig :-P 
Kommentera !

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0